Премахни рекламата
Форум     Пак проблем с белота!

Пак проблем с белота!

12 август 2011

Играем игра и накрая ни бият контра. Взимаме си играта и резултата става 217 на 112 или нещо такова. Единия от ония веднага излезе и ни даде игра без точки щото не се съгласили да играят с робот или нещо друго. Браво!!! Много добре измислено да не се губят точки няма спор. Защо ли се учудвам че не върви нищо. И анкетата така сте задали въпроса че да може да си направите това което искате предварително. Шапка ви свалям. И това дето не можеше го развалихте!!!! Ако искате трийте и темата и мене, дреме ми!


Виж по-стари
didoni 23 август 2011

Стигаааааааааа само забива и ме изхвърля от игратаемотикона

emachines 26 август 2011

Оправете тия роботи! играем на всичко коз тои е казал пика има вале пика и излизат деветката и туза тои дуржи десетката, попа, дамата и семака обаче не ги продулжава. Оправете ги! защото губите много хора. Имам приятели, които преди много играеха в този сайт, а сега като ги попитам да играем белот в джаги ми казват "ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ КАК ЩЕ ИГРАЯ В ТОЯ САЙТ"

-genuine- 26 август 2011

Според мен един от най-големите проблеми в момента е белотът - не може да се играе и не е нормален както беше миналата година, а фалшив и нереален !Отдавна тук АЗ МРАЗЯ ДА ГО ИГРАЯ ,така че моля някой от екипа да ми промени любимата игра.Аз през живота си съм нямала толкова насъбрани загуби,колкото тия дни.Както биеш наред,по същия начин и падаш.

rak4e 26 август 2011

(puke)

tishou78 26 август 2011

GALL емотикона напълно съм съгласен.цялата система се нуждае от смяна а не от промени. искам да кажа и за още няколко проблема.като съм на маса с парт и като пиша в чата на масата,влезе ли двойка писането ми се изтрива.много е досадно.другото е че понякога сме 4 човека на масата и единия не е маркиран.това също не ми е ясно как става но ми се случва много често ако може и него да оправите?емотиконаемотиконаемотикона

-genuine- 26 август 2011

tishou78 ,логът от чата се изтрива ,защото при търсене системата е направена така,че да ви праща с партньора ти на друга маса при други двойки.А този ,който не е маркирал,значи не е натиснал за още една игра.

konan5 29 август 2011

обърнете внимание при победа отчитат --10 точки
не че е банално но все пак затова си плащаме
---

scorpo 29 август 2011

konan5 ако си излезнал от играта затова си -10, но парта ти ги е победил с робот.

_ZloboMiR_ 29 август 2011

GALL: "... А този ,който не е маркирал,значи не е натиснал за още една игра."

Да се направи при 10-15 сек ненатискане "още една игра" да се активира бутон "смени" пред всеки от тримата останали. При 3 от 3 гласа - смяна на липсващия. Така ще се избегне злоупотреба на домакина и ще може при игра между приятели да се дават почивки.

tishou78 30 август 2011

momina_salza- слагай препинателни знаци,душо.как да ти разберем кое е началото и края на изречението?емотиконаемотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 812 Мнения: 21336
Премахни рекламата